Tortilla pizza

Om at finde sig til rette som blogger

I dag skal det handle om noget, jeg selv har tænkt rigtig meget over, og har snakket med nogle af mine veninder om også. Inden jeg gik i gang med at blogge, var det rigtig vigtigt for mig, at vide hvad jeg gerne ville blogge om og hvorfor. Jeg har hele tiden stået ved (og det vil jeg stadig), at jeg blogger om det jeg kan lide, og det der interesserer mig. Derfor har jeg heller ikke sat mig fast på et bestemt emne som for eksempel mode eller mad. Ens interesser skifter også gennem livet, og det betyder også, at jeg som blogger kan blive træt af, at skrive om bolig, mad og så videre.Om at finde sig til rette som blogger

Kan man finde sig til rette som blogger?

Hvor dette indlæg bære hen, ja det jeg ved ikke helt præcis, men nogle gange hjælper det bare, at skrive sine tanker ned og reflektere lidt over tingene. Det hele kommer sig også af, at de sidste par måneder har været lidt turbulente og har sat rigtig mange tanker i gang hos mig. Ser jeg tilbage på det sidste år, afsluttede jeg 3.g og blev student i sommers, Søren og jeg flyttede fra vores lejlighed i Svendborg og sammen i en ny i Odense, hvilket også betyder, at vi ikke ser vores familier så tit som før. Vi har rejst til både Berlin, Færøerne og Vietnam, vi er begge startet på studie og har lært en masse nye mennesker at kende. Bloggen har udviklet sig meget og efter min kontrakt med Bloggers Delight tilbage i november, har det kun udviklet sig i en positiv retning. Med alt det der er sket det sidste års tid, har dette også sat en masse tanker i gang hos mig. Det har fået mig til at tænke rigtig meget over, hvem jeg er som person, og hvad jeg gerne vil. Til dagligt studerer jeg markedsføringsøkonom og der arbejder vi blandet andet med branding og ser på, hvad virksomhederne gør for, at differentiere sig fra deres konkurrenter. Sådan er det også inden for blogger verden, mange af os læser jo med ved de blogger, som har et godt ”brand”, har en spændende blog og på en eller anden måde formår, at differentiere sig fra de andre blogger. I den forbindelse har jeg også gjort mig tanker om, hvordan jeg som blogger vil fremstå og hvilket ”brand” jeg vil opbygge. Jeg vil ikke kalde det en krise, men mere en periode, hvor det for mig handler om, at finde mig selv som person og blogger, og jeg tror vi alle oplever disse perioder i ens liv. Jeg tror at grunden til, at jeg selv er havnet i denne tankegange er fordi, der det sidste år, er sket så mange ting i mit liv. Både gode ting men også negative ting, som har fået mig til at stille spørgsmålstegn ved, hvem er jeg? Måske nogle af jer kan nikke genkende til, noget af det jeg snakker om? Det behøver ikke være fordi man er blogger, men det kan også være man som person har haft svært ved, at finde ud af, hvad man gerne vil, hvem man er og hvem man gerne vil være? Det er dog vigtigt at slå fast at lige meget hvad, så skal man gøre det man selv føler og ikke hvad andre gør og mener. Det blev et lidt mere personligt indlæg og en snak i både øst og vest. Jeg håber samtidig også, at det måske sætter nogle tanker i gang hos jer om det med, at finde ud af hvem man endeligt er og hvem man gerne vil være.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla pizza