Tortilla pizza

Dagens outfit #5

img_8266 img_8270 img_8277 img_8286img_8263

Reklame-links: T-shirtJakkeBukser
Da jeg for et par uger siden gik modeshow i Vero Moda, forelskede jeg mig i en af de jakke jeg havde på. Jeg havde den på i både blå og grå, men den blå var jeg sikker på, at jeg bare måtte have med hjem. Jakken er i ruskind og jeg glæder mig til, at style den i løbet af foråret. Jeg har her stylet jakken meget enkelt, nemlig med en hvid t-shirt og sorte jeans. Tasken er fra Marc by Marc Jacobs, men kan jeg desværre ikke finde den mere, eftersom den er udgået af produktion. Jakken ville også gå super fint sammen med en kjole som denne. Hvordan ville I style jakken?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla pizza