Snickerskage

Tortilla pizza

Jeg vil i dag dele en nem og hurtig opskrift på et alternativ til den traditionelle pizza, hvilket er tortilla pizza. En helt almindelig tortilla pandekage fungerer som bund for pizzaen og dermed er det bare, at fylde på med hvad man kan lide.p2250964 tortilla pizzap2250985

Opskrift på tortilla pizza

Du skal bruge
Tortilla pandekager
Serrano skinke
Forårsløg
Tomat pure
Santa Maria oregano paste
Mozzarella
Sådan gør du
Kom tomat pure på tortilla pandekagen, dryp Santa Maria oregano paste på tortillaen og smør det ud. Tænd ovnen på 150 grader varmluft og kom tortillaen ind i ca. 5 minutter til kanterne begynder at blive sprøde. Tag tortillaen ud igen og kom mozzarella og forårsløg på. Kom tortillaen tilbage i ovnen i 6 – 8 minutter. Tag tortillaen ud igen og kom serrano skinke på, top med lidt ekstra oregano paste og server den lækre tortilla pizza.
– Velbekomme –

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickerskage