Om at vælge den rigtig uddannelse

Snickerskage

I sidste uge havde jeg besøg af to af mine veninder, den stod på fredags hygge og x-factor, så kage skulle der til. Jeg havde for et stykke tid siden fundet opskriften på denne lækre snickerskage, opskriften er fundet på madogbolig, men jeg har rettet lidt i opskriften, så den får I, i indlægget her i dag. Kagen er slet ikke så svær at lave, selvom man skal lave 3 lag, det der tager længst tid, er sådan set den tid som den skal stå på køl. Jeg er vild med alle de forskellige smage der er i kagen, de saltede peanuts, kiksebund, karamel og chokolade. Jeg vil næsten sige, at den er bedre end en almindelig snickers. Jeg håber I bliver lige så vild med kagen, som jeg var. Snickerskage p3030982 p3031001 p3031008

Opskrift på snickerskage

Du skal bruge
Bund:
100 g saltede peanuts
100 g digestive kiks
40 g smør
Karamel:
300 g bløde flødekarameller
½ dl piskefløde
50 g saltede peanuts
Mælkechokoladeganache:
200 g mælkechokolade
1 dl piskefløde
Pynt:
Chokoadespåner
Saltede peanuts
Sådan gør du
Bunden:
Blend peanuts til groft nøddemel i en blender, og hæld det i en skål. Kom kiks i en pose eller blender til det er hakket fint. Smelt smørret og rør det sammen med nødde- og kikse blandingen. Fordel massen i et tærtefad, og tryk det godt sammen. Sæt bunden på køl mens du laver fyldet.
Karamel:
Varm forsigtigt karameller og fløde i en tykbundet gryde. Når karamellerne er smeltet og massen er ensartet, fordeles den oven på kiksebunden. Drys peanuts ud over og sæt tærten tilbage på køl.
Chokoladeganache:
Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Bring langsomt piskefløden i kog, og hæld den over chokoladen. Rør blandingen sammen, indtil den samler dig og får en blank overflade. Fordel ganachen oven på karamellaget, og lad den sætte sig i køleskabet i 2 timer. Server den lækre snickerskage med peanuts og chokladestykker på toppen.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge den rigtig uddannelse