Vlog – Modeshow

Update på projekt smuk hud

Annonce

I starten af februar lavede jeg et indlæg, der handlede om projekt smuk hud, og nu er det blevet tid til en update. Jeg vil derfor gennemgå de forskellige produkter, som jeg har brugt den sidste måneds tid og fortælle, om de har hjulpet eller ej.p1290715Udover de forskellige hudplejeprodukter, har jeg også drukket en skintox te, som går ind og renser huden for urenheder, hormonelle udbrud og faktisk også appelsinhud (hvilket jeg har skrevet et længere indlæg om lige her). Jeg kommer to teskeer i teen og lader den trækker i cirka 5 minutter. Jeg har drukket den hver anden dag, hvilket passer med posens indhold.p1290720Til at rense mit ansigt, har jeg brugt to forskellige rens en til morgen og en til aften. Nogle vil måske mene, at det er unødvendigt med to forskellige, men disse to rens fra Foreo er lavet sådan et den til om aftenen går ind og detoxer, renser og fugter huden. Den indeholder også pulveriseret meteoride, som går og renser huden i dybden og hjælper med at fjerne urenheder og dødehudceller. Rensen til om morgen er en mere cremet og yoghurt lignende rens, som når man blander den med vand bliver en let skum. Den indeholder blandt andet frugtekstrakter som frisker huden op. Samtidig går den også ind og giver fugt samt bekskytter huden. I forbindelse med min renserutine bruger jeg rensebørsten fra Foreo. Jeg har skrevet et længere indlæg om, hvordan den virker lige her. Men kort fortalt, er det en silikone rensebørste som har et program på 15*4 sekunder, hvor man kommer hele ansigtet igennem og får det renset i dybden. Jeg er så glad for børsten, og det er virkelig en god investeringen, som sikre at man får meget mere ud, af sine renserutine.p1290723Til dag og natcreme har jeg brugt Recovery Creme fra Akademiklinikken. Den er rigtig god til det kolde vejr og giver en masse fugt til huden. Jeg har ikke oplevet, at min hun har været tør eller stram, som den ofte kan blive, når det er koldt i vejret. Det er som sagt en rigtig nærende creme, som er rigtig god hvis man har været stresset, oplever tørhed eller hudirritationer. Derfor er den også velegnet til tør, følsom og reaktiv hud.p1290725Det produkt som jeg har været mest glad for er, Pure Triple masken fra Akademiklinikken som er en eksfolierende maske, der går ind og fjerner døde hudceller og urenheder fra hudens overflade. Jeg bruger masken således, at jeg smører den ud i ansigtet og lader den sidde nogle minutter, så frugtsyren kan trænge ind i huden. Derefter tager jeg vand på mine hænder og massere masken så de små kron kan skrubbe de døde hudceller væk. Den indeholder blandet andet hvid te og aloe vera som både køler og giver fugt til huden. Masken har blandet andet vundet den svenske beauty&cosmetics awards 2016. Jeg har kunne se en stor effekt med masken, fordi den virkelig renser ud i min hud og får alle urenheder ud. Min pande er fri for urenheder og det er sådan set kun på siden af mine kinder jeg stadig døjer med lidt urenheder. Jeg tror blandet andet det også skyldes, at det er her ens mobil rør og hvor ens hår hænger. Alt i alt vil jeg sige, at jeg har fundet nogle produkter, som fungerer rigtig god for min hud, og ikke har slået den ud, men derimod givet den fugt og udrenset huden. Jeg kan som sådan ikke sige, at det lige præcis er et produkt der har gjort hele forskellen, men at det i kombination med hinanden har gjort noget godt for lige præcis min hud. Alles hud er meget forskellige, men jeg håber I kan bruge det til inspiration, hvis I selv står med nogle af de samme problemer som jeg. Er der nogle af jer, som har prøvet nogle af produkterne?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vlog – Modeshow