Tilbageblik på februar måned

Modeshow i Vero Moda

Som nogle af jer måske så på min snapchat og instagram, så var jeg i onsdags i Vero Moda i Svendborg, for at gå modeshow og vise nogle af de lækre forårs nyheder frem. Jeg tror det er femte gang, at jeg er med til at gå for dem, og det plejer altid at være hyggeligt, nu hvor man også kender hinanden. Vi fik vist nogle af de nye forårs nyheder frem og derfor tænkte jeg også, at jeg ville vise nogle af mine favoritter frem her på bloggen.

ss

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her
Som I kan se er farven pink ret in og det samme er flæser på tøjet, blomsterprint, lag på lag og selvfølgelig denim. Jeg ville gerne style den sorte top med blonder sammen med bukserne. Jeg er også ret vild med den sorte frakke, især fordi den er så lang, også elsker jeg bindebådet i taljen. Jeg selv har købt denne jakke i mørkeblå, som virkelig også er perfekt her til foråret. På søndag kommer der også en vlog op fra dagen, så husk at smut forbi min youtube kanal der. Tjek den også allerede ud nu, der ligger nemlig nogle andre spændende videoer. Jeg håber I får en rigtig dejlig fredag, min fredag skal bruges sammen med nogle gode veninder.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på februar måned