Smoothie bowl med ingefær

Tilbageblik på februar måned

Tilbageblik på februar måned Februar måned har primært stået på studie, men måneden har også givet mig mulighed for, at arbejde en masse med bloggen, hvilket har været super skønt. Jeg har fået prøvet en masse nye ideer af, arbejdet på nye projekter og fået gang i min youtube kanal som jeg glæder mig til, at bruge meget mere i fremtiden. Min plan er nemlig at ligge en video op hver søndag. I sidste uge var jeg i Århus til middag med Jane König og Bloggers Delight, det var en super skøn aften. I kan læse mere om aftenen og ikke mindst se flere billeder lige her. Marts måned byder rent studiemæssigt på nogle lidt større afleveringer, nye cases, præsentationer og valgfagsorientering. Det bliver derfor en spændende, men også travl tid jeg går i møde på studiet. Allerede i morgen har jeg endnu et spændende arrangement, jeg skal nemlig til Svendborg, hvor jeg skal gå modeshow for Vero Moda, det har jeg efterhåndenden gjort en del gange nu, så det bliver dejligt, at se de andre piger igen. Har I nogle spændende planer i den kommende måned?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie bowl med ingefær