Ugens inspiration - Middag med BD og Jane König

Smoothie bowl med ingefær

Annonce for Santa Maria 

Jeg unboxede i sidste uge nogle pakker på min snapchat, og der modtog jeg blandet andet en lækker pakke fra Santa Maria med deres nye paste-krydderier. I min pakke var der også ingredienser til at lave en rigtig lækker smoothie bowl (som I nok ved jeg er rigtig glad for), så i weekenden lavede jeg en rigtig lækker smoothie bowl, hvor en af de nye paste-krydderier fra Santa Maria skulle bruges. Og hvis I tænker krydderier og urter i en smoothie, hvordan kan det lige være? Så er det fordi at de også har en ingefær version, der er perfekt til, at pifte ens smoothie op. Så hvis du gerne vil have opskriften på en rigtig lækker smoothie bowl med ingefær, som også holder dig mæt så læs med.smoothie bowl med ingefær p2260953

Opskrift på smoothie bowl med ingefær

Du skal bruge

  • 1 stor håndfuld frosne bær efter eget valg
  • ½ avokado
  • 1 banan
  • 1 tsk. chiafrø
  • ½ – 1 tsk. Santa Maria Ginger Paste
  • 2 dl mandelmælk

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser sammen i en blender eller smoothie twister. (Hvis du gerne vil have smoothien lidt tyndere kan du tilsætte mere væske)
  2. Top din smoothie bowl af med hvad du ønsker. Her har jeg toppet med mandler og kiwi.

Udover ingefær kommer der også fire andre varianter nemlig Oregano, Hvidløg, Dild og Herbs de Provence. Jeg glæder mig til, at prøve de andre varianter af, hvilket jeg kommer til at gøre i denne uge, så I kan godt se frem til forskellige opskrifter, hvor jeg bruger de nye paste-krydderier. Jeg kender hvert fald selv til det med, at man gerne vil have frisk krydderier, men at man ikke når, at få dem brugt eller de bliver for gamle. Det problem afhjælper Santa Maria, fordi du har de lækre friske og klargjorte krydderier lige ved hånden.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Middag med BD og Jane König