Middag med BD og Jane König

Bloggen fylder 2 år + vinder af giveaway

I dag fylder bloggen 2 år og udover jeg til sidst i indlægget vil offentliggøre vinderen af min giveaway, vil jeg også snakke lidt om, hvordan bloggen har udviklet sig over de sidste to år og snakke lidt om, nogle af de oplevelser jeg har haft med bloggen.p2130718Det største og bedste der er sket i forbindelse med bloggen er, da jeg tilbage i oktober måned 2016, blev kontaktet af Bloggers Delight og tilbudt en kontrakt med dem, hvor jeg skulle være en del af deres nye platform Looklab. Det har været et kæmpe skridt for bloggen men selvfølgelig også for mig. Det viser virkelig, at alt det hårde arbejde jeg har lagt i bloggen har båret frugt. Det er fedt at kunne se, hvordan bloggen har vokset. En god og succesfuld blog er selvfølgelig ikke noget, man bare lige laver fra den ene dag til den anden. Det tager tid og jeg kan også se, at den tid jeg har investeret i bloggen de sidste par måneder har været det hele værd. Bloggen har også åbnet op for en masse nye bekendtskaber og muligheder som jeg ikke havde fået, hvis jeg ikke havde bloggen. Det er selvfølgelig altid nogle udfordringer ved at være blogger, der hvor jeg har haft den største udfordring i forbindelse med bloggen har været tid. Nogle gange ville jeg ønske der var flere timer i døgnet eller man aldrig skulle sove. Tænk alt den ekstra tid man så fik. Men det er ikke tilfældet og man må derfor, planlægge og prioritere sin tid så godt man nu engang kan. Der ligger nemlig rigtig meget tid i det at være blogger, og meget mere end man som læsere lige tror. Jeg bruger rigtig meget tid på, at arbejde med nye ideer, tage billeder, skrive, redigere, svare på mail, filme videoer og redigere dem. Alle disse ting er pludselig meget tid, når man samtidig også har et studie ved siden af, og selvfølgelig også gerne vil se sin kæreste, venner, veninder og familie. Det er sådan set det eneste ”negativ” (hvis man kan kalde det det), som jeg har oplevet i forbindelse med bloggen. Som jeg startede med at skrive, så handler det rigtig meget om at planlægge og det har jeg også skrevet et indlæg om lige her. Men nu til, hvem den heldige vinder er. Det blev nummer 5, som er Simone J stort tillykke til dig. Der skal også lyde en stor tak, til alle jer der har deltaget i min giveaway. Jeg håber I alle for en dejlig søndag!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag med BD og Jane König