Naturlig hverdagsmakeup

Toblerone cheesecake

Er jeg den eneste, som elsker at se de der små korte film på facebook med alverdens nemme desserter og andre retter? Det kan jeg umuligt være, de ser så nemme ud, så da jeg den ene dag så opskriften på små kinder bueno cheesecake, så taggede jeg min veninde Kamilla og skrev, at dem skulle vi lave næste gange vi skulle mødes. Det måtte jo testes, men eftersom de i to butikker ikke havde kinder bueno, så måtte jeg være kreativ og lavede min egen fortolkning nemlig Toblerone cheesecake. Både Søren og Kamilla var ret så begejstret, og det var jeg nu også selv, hvis jeg skal være ærlig. Derfor skal I ikke snydes for opskriften, som passer perfekt til fire portioner som jeg lavede i dessertglas fra Mette Blomsterberg.Toblerone cheesecake p2150728 p2150733

Opskrift på toblerone cheesecake

Du skal bruge
100 gram digestive kiks
40 gram smør
300 gram philadelphia
75 gram flormelis
150 gram toblerone (skal smeltes)
Ca. 40 gram toblerone (skal hakkes i små stykker)
Sådan gør du
Knus kiksene i en pose. Smelt smøren og bland den smeltede smør sammen med de knuste kiks i en skål. Fordel i de 4 portionsglas og stil på køl i 2 timer. Pisk philadelphia sammen med flormelis. Smelt de 150 gram toblerone, og pisk sammen med philadelphia og flormelis. I blandingen vendes de hakkede stykker toblerone i. Kom blandingen i portionsglassene og stil på køl igen i 2 -3 timer. Inden servering kan der toppes med et stykke toblerone eller friske hindbær.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hverdagsmakeup