Maria Nila Colour Refresh

Toblerone cheesecake

Er jeg den eneste, som elsker at se de der små korte film på facebook med alverdens nemme desserter og andre retter? Det kan jeg umuligt være, de ser så nemme ud, så da jeg den ene dag så opskriften på små kinder bueno cheesecake, så taggede jeg min veninde Kamilla og skrev, at dem skulle vi lave næste gange vi skulle mødes. Det måtte jo testes, men eftersom de i to butikker ikke havde kinder bueno, så måtte jeg være kreativ og lavede min egen fortolkning nemlig Toblerone cheesecake. Både min kæreste og veninde var ret så begejstret, og det var jeg nu også selv, hvis jeg skal være ærlig. Derfor skal I ikke snydes for opskriften, som passer perfekt til fire portioner som jeg lavede i dessertglas fra Mette Blomsterberg.p2150728 p2150733

Opskrift på toblerone cheesecake

Du skal bruge

 • 100 gram digestive kiks
 • 40 gram smør
 • 300 gram philadelphia
 • 75 gram flormelis
 • 150 gram toblerone (skal smeltes)
 • Ca. 40 gram toblerone (skal hakkes i små stykker)

Sådan gør du

 1. Knus kiksene i en pose.
 2. Smelt smøren og bland den smeltede smør sammen med de knuste kiks i en skål.
 3. Fordel i de 4 portionsglas og stil på køl i 2 timer.
 4. Pisk philadelphia sammen med flormelis.
 5. Smelt de 150 gram toblerone, og pisk sammen med philadelphia og flormelis.
 6. I blandingen vendes de hakkede stykker toblerone i.
 7. Kom blandingen i portionsglassene og stil på køl igen i 2 -3 timer.
 8. Inden servering kan der toppes med et stykke toblerone eller friske hindbær.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Colour Refresh