Maria Nila Colour Refresh

Goodiebox – Februar

Annonce

Jeg havde i dag tideligt fri fra studiet, hvilket betød at jeg kunne nå forbi posthuset og hente nogle pakker. Den ene pakke var blandet andet denne måneds Goodiebox, efter jeg i sidste måned modtog min første boks, har jeg glæder mig til, at denne måneds boks skulle komme. I mit sidste indlæg snakkede jeg lidt om, hvad konceptet med Goodiebox er, så hvis du vil vide lidt mere om det, kan du læse det her.p2210899 Temaet for denne måned var ”Sæt pris på dig, fejre os selv og drysse lidt glimmer over hverdagen hele vejen ind i foråret”. Goodiebox fylder nemlig 5 år denne måned, og bloggen her fylder 2 år i, så hvis du ikke har husket at deltage i denne måneds giveaway, kan du gøre det lige her. Men nu til, hvad denne måneds boks indeholder.
Sleek makeup palette Au Naturel. Jeg har faktisk denne palette i forvejen, men det gør mig slet ikke noget med en mere. Det er nemlig en palette med en masse lækre farver, hvor man både kan lave look til hverdag og fest. Også har jeg allerede ramt bunden på 2 af øjenskyggerne.
Luxie Beauty round blender makeup brush. En rigtig fin børste i lysrød og rose gold farver. Det er en rigtig lækker og blød børste, som både kan bruges til at påføre primer, løse og cremede øjenskygger og selvfølgelig til at blende øjenskyggerne sammen.
Emite Makeup diamond cream. Så smuk highlighter i den fineste farve som næsten minder om skinnende diamanter. Den ser så smuk ud og jeg glæder mig til at teste den.
Hevi body sugaring. Som er til at fjerne hår på enten ben, under armene eller bikinilinjen. Den består af vand og økologisk sukker, så den er meget skånsom om huden.
Unani dermo defense face mask. Det er en ansigst maske som har en gel-form som skulle virkede både kølende og fugtgivende på huden. Så jeg tror den vil perfekt til når de begynder at blive mere varmt, men selvfølgelig også nu, hvor huden trænger til en masse fugt. Alle produkterne i denne måneds boks er full size produkter. Som noget nyt lover Goodiebox også, at boksens værdi fremover er 550 kroner, hvilket jeg er helt vild med, for det betyder jo endnu mere selvforkælelse og hvem kan ikke lide det? Hvis du også rigtig gerne vil prøve Goodiebox, kan jeg lige nu give jer 50% på jeres første boks, det eneste du skal gøre er, at smide mig en mail på mailadressen holmsvarer@hotmail.com. Skal du have fingeren i en Goodiebox?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Colour Refresh