Pizzasnegle med et twist af pesto

Maria Nila Colour Refresh

Dette indlæg indeholder reklame-links

I fredags var jeg et smut forbi min frisør, for at få frisket håret op. Jeg fik klippet et godt stykke af, og det har fået en længde, som jeg er ret vild med. Det er nemlig en længde, hvor jeg hverken synes det er for kort eller for langt. Når mit hår begynder at få en vis længde, skal der nemlig ikke ret meget til, før det begynde at klaske sammen og ligne jeg ved ikke hvad. Så denne længde er jeg super vild med.maria-nilaUdover jeg fik klippet en del af, fik jeg også en kur med Maria Nila colour refresh, som udover at fungere som en kur også opfrisker ens farve. Den kan også bruges til at give en anden tone i håret, gøre det lysere eller mørkere. Det er et produkt, jeg længe gerne har ville teste af og se hvordan virkede. Derfor skal indlægget i dag handle om Maria Nila colour refresh. Jeg har længe læst om dem, set videoer og billeder, men ikke ture kaste mig ud i projektet selv, fordi jeg var i tvivl om, hvilken farve jeg skulle vælge og hvordan mit hår ville tage imod det. Men efter at have set, hvordan frisøren gjorder, er det faktisk ret nemt at bruge. Du påfører cremen i nyvasket håndklædetørt hår, og lader cremen virke i 3 – 10 minutter, alt efter hvor intens du ønsker farven. Derefter er det vigtigt at få skyllet det hele ud. Jeg fik farven Pearl Silver, som giver en mere kold tone til håret, hvilket jeg gerne ville prøve, eftersom jeg har en mere varm tone i mit hår. Den har givet mig et mere koldt look, men hvor man stadig kan se det spil af farver, jeg har i mit hår. Udover Pearl Silver, findes der også mange andre farver. Jeg havde blandet andet overvejet farverne Sand og Golden Blonde. Der er også de lidt vildere farver som for eksempel Vivid Violet, Bright Red og Azure. Grunden til, at jeg er vild med produktet, er fordi det både fungerer som en kur til håret, men også er en god måde at, eksperimentere med nye look og farver uden at skade håret, og farven forsvinder efter 4 – 10 hårvask. Hvis du har det på sammen måde som jeg. Ikke tør kaste dig ud i projektet, ikke ved hvilken farve du skal vælge og ønsker et produkt som ikke er permanent og skader håret på samme måde som almindelig farve. Så vil jeg helt sikkert prøve det af ved en frisør inden, som har produkterne og derefter selv gå hjem og eksperimentere med farverne. Blandet andet Art Of Hair i Svendborg tilbyder kur med produkterne fra Maria Nila. Hvis du allerede kender til produkterne og gerne vil prøve dem, så har jeg linket til de forskellige farver, hvor I kan spare 23%. Hvad er jeres erfaringer med Maria Nila colour refresh?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzasnegle med et twist af pesto