Vlog – Frisør

Fødselsdags giveaway

På næste søndag den 26. fylder bloggen 2 år, og i den forbindelse har jeg lavet en lækker giveaway, hvor jeg har samlet lidt lækkert til jer som I kan vinde.p2130718Temaet for denne giveaway er forkælelse, så I kan vinde følgende:
Naturaitv Body Scrub med karamel, lemon og vanilje 100% naturlig.
Naturativ Body Balm med karamel, lemon og vanilje 100% naturlig.
Rituals foaming shower gel organic rice milk & cherry blossom
Revlon uniq one all in one hair treatment
The Body Shop badepuf
Alt i alt nogle rigtig lækre produkter som jeg selv har og bruger. For mig er det rigtig vigtigt, at forkæle sig selv også selvom man har en travl hverdag. For at kunne deltage er det eneste I skal gøre, at abonnere på min youtube kanal og skrive, hvilken video I allerhelst vil se på min youtube kanal i fremtiden. Som jeg har snakket om før, vil jeg i højere grad prøve, at bruge youtube her på bloggen, så ved at I abonnere på kanalen, så er I sikker på, at I ikke går glip af nye videoer. Allerede nu er der videoer ude på min kanal, både fra vores tur til Vietnam og unboxing videoer. Vinderen af konkurrencen offentliggøres på næste søndag den 26, den dag hvor bloggen fylder 2 år. Der vil jeg også kigge tilbage på de sidste to år og fortælle lidt om, hvordan bloggen har udviklet sig, men også hvordan jeg selv har udviklet mig igennem de sidste to år.

   

11 kommentarer

 • Jeg ville elske at se en lookbook med en samling af dine outfits og måske en “what i eat in a day” ville også være virkelig fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Test af beauty produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Har abonneret <3 dine makeup-videoer er lige efter min smag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er vild med make up-tips og er altid på udkig efter inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Er vilde med alle dine vlogs! Men elsker de videoer, hvor du fortæller om forskellige produkter fx beautyprodukter, da det kan være en jungle at bevæge sig i så er det godt med lidt inspiration fra dig😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nogle videoer hvor du fortæller om produkter du bruger. Det er altid skønt med lidt inspiration! Tillykke med de 2 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone j

  Kan lide dine vlogs 😉😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Jeg ville gerne se videoer med unboxing, OOTD og tutorial, eks. Makeup eller noget bolig 😁 Held og lykke med Youtube-kanalen! 💕🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er stor fan af vlogs og af at komme noget mere med backstage. Jeg føler, at man lærer dig bedre at kende på den måde 🙂 Så det vil jeg rigtig gerne se mere af i hverdagen! Tillykke med de 2 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Krogh

  Stort tillykke med de 2 år 🎉🎈🎁🌞🌹 Vil super gerne se videoen fra jeres tur til Vietnam 🌞🌴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker give away!
  Jeg er kæmpe fan af vlogs, synes de er så hyggelige at se 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog – Frisør