Pizzasnegle med et twist af pesto

Vlog – Frisør


Jeg var i går til frisøren og tænkte, at jeg ville vlogge min dag, så I også kunne se resultatet. Så det er klar i en video som I kan se ovenfor. Min dag i dag har stået på en lidt spontan morgenmad sammen med to veninder, hvilket var super hyggeligt. I aften har vi planlagt en bytur, men inden da skal vi bare hygge med drinks hjemme ved mig. Min weekend står ellers bare i afslapningens tegn. Jeg håber også I får en dejlig weekend. Hvad synes I om mit nye hår?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzasnegle med et twist af pesto