Sportstøj på budget

Pizzasnegle med et twist af pesto

Jeg har altid en madpakke med når jeg er på studiet, så jeg ved, at jeg fået noget ordenligt at spise og ikke skal smutte i kantinen, hvor det ofte kan være ret dyrt. Jeg delte i sidste uge en opskrift på pølsehorn med kyllingepølser og pesto som er perfekte til madpakken. Denne opskrift på pizzasnegle er heller ingen undtagelse og fungerer super godt til madpakken eller som et mellemmåltid om eftermiddagen. De kan også fryses, hvilket jeg synes er super smart, så kan du altid have noget nemt og lækkert at tage med i madpakken. Pizzasneglene ser en meget orange ud, og det skyldes at jeg blandede ½ dl. pesto i fyldet, for at prøve noget andet end den traditionelle fyld.p1280721

Opskrift på pizzasnegle med et twist af pesto

Du skal bruge
Til dejen:
25 gram gær
2 dl. vand
2 spsk. olie
½ tsk. salt
300 gram pizzamel
Til fyldet:
1 dl. tomatpure
0,5 dl. pesto (jeg brugt den røde med tomat)
1 spsk. oregano
150 gram skinkestrimler
2,5 dl. revet ost
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til dejen sammen og lad den hæve i 15 minutter. Rul dejen ud til en firkant. Bland tomatpure, pesto og oregano og kom blandingen ud over dejen. Kom skinke og ost ud på dejen. Rul dejen sammen til en pølse og skær ud i ca. 16 skiver. Læg skiverne på en bagplade med bagepapir og lad sneglene hæve i 20 minutter. Bag pizzasneglene øverst i ovnen ved 200 grader C. I ca. 15 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sportstøj på budget