Sød kartoffel med fyld

Du behøver ikke fitness for at komme i form

Jeg skrev i sidste uge indlægget tid til at prøve noget andet en fitness. Det skal ikke lyde som om jeg er stor modstander af fitnesscentre, det er jeg ikke. Jeg sad så sent som i går, og tjekket priser ud på de forskellige centre her i Odense, fordi jeg i denne uge har fået en uges gratis træning i Fitness World, så det skal også udnyttes med lidt træning inden jeg skal hjem til Ærø på torsdag. Problemet er bare, at jeg synes det er så mega dyrt, hvis man gerne vil have holdtræning med i prisen. Og jeg forstår ikke hvorfor, der ikke er nogle flere fitnesscentre, som laver nogle bedre ordninger for os studerende??p2130711Hvis du har det ligesom jeg, så fortvivl ikke, det kan nemlig godt lade sig gøre at komme i form, selvom man ikke har et medlemskab i et fitnesscenter. Hvis man bare har viljen til det, så kan det godt lade sig gøre. Jeg går selv rigtig mange gåture. Tit går jeg til og fra skole, hvilket frem og tilbage giver ca. 3,8 km. En anden god måde, at komme ud og gå på er ved, at gå en tur sammen med en god veninde og bare gå og snakke. I søndags var jeg selv ude og gå sammen med en god veninde og vi endte med at gå 8,5 km. Jeg følte slet ikke vi havde gået så lang, fordi vi gik og snakkede og havde det sjovt. Jeg bruger selv app’en Endomondo til at tracke mine gåture, her vil man også hurtigt opdage, hvor god motion gåture er. Et andet og forholdsvis billigt tip til at komme i form der hjemme er, at købe noget træningsudstyr. Både hjul og vægte er købt i Tiger, til under 50 kroner. Hjulet er især min favorit, når der skal være fokus på maven. Dagen efter er jeg altid øm! Hvis jeg skal træne ben og numse, er jeg rigtig glad for at bruge elastikkerne og vægtene. Yogamåtten fik jeg for 3 år siden i fødselsdagsgave, og den er blevet en fast del af min træning både til forskellige øvelser og yoga. Jeg håber I kunne bruge disse tips til, at komme i form der hjemme. Kunne I eventuelt tænke jer et træningsprogram til træning der hjemme?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sød kartoffel med fyld