Sådan bruger du din studiedag bedst muligt

Sød kartoffel med fyld

Jeg har her på bloggen snakket lidt omkring, at jeg gerne ville prøve, at kaste mig ud i nogle flere veganske retter. Jeg fandt denne opskrift som er en sød kartoffel med lækkert fyld, i Annie Jaffreys youtube video ”What i ate today”. Den ser måske ikke ud af meget men jeg siger den mætter! Jeg kunne slet ikke spise det hele og selv min kæreste blev mæt. Så hvis du er på udgik efter en opskrift som både er vegansk og som mætter, så prøv denne. Opskriften er lavet til to personer.soed-kartoffel-med-fyld-copy

Opskrift på sød kartoffel med fyld

Opskriften passer til 2 personer

Du skal bruge

  • 2 store sødekartofler
  • ½ bakke champignoner
  • 4 store håndfulde spinat
  • 2 avokadoer
  • ½ citron
  • Bønner
  • Sesamfrø

Sådan gør du

  1. Bag de sødekartofler i ovnen ca. 50 minutter (Du kan også komme dem i mikroovnen, hvis de er meget store og derefter i ovnen, det gjorder vi med vores. Ca. 5 minutter i mirkoovnen og derefter 40 – 45 minutter i ovnen)
  2. Mens de sødekartofler i ovnen, skylder du spinat og skærer champignoner i små tern.
  3. Kom spinat og champignoner på en varm pande og krydder med salt og peber.
  4. I en skål kommer du avokado og moser den, samt tilsætter saften fra en halv citron, salt og peber.
  5. Når de sødekartofler er færdige, skære du dem halvt igennem.
  6. Først kommer du fyldet med spinat og champignoner efterfult af den moste avokado.
  7. Top det hele af med bønner og sesamfrø, dette kan godt udlades, hvis du for eksempel ikke kan lide bønner.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

1 kommentar

  • For en god oppskrift. Høres også lettvint ut å lage. Dette skal jeg prøve ut denne uka! 🙂

    Besøk gjerne min blogg, jeg skriver også om sunne matretter og kanskje inspirerer deg å lage noen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bruger du din studiedag bedst muligt