Sådan bruger du din studiedag bedst muligt

Mine planer for vinterferien

Billede fra Unsplash duo-xv0tu7s-denys-nevozhaiJeg er så heldig, at jeg har vinterferie i den uge vi går ind i, og selvom vi kun har været på studiet i 2 uger, så klager jeg nu ikke over, at skulle have en uge fri. Jeg har ikke de vilde planer som skiferie eller anden form for ferie. Dermed ikke sagt at ferien bliver kedelig. Jeg har nemlig planer med nogle af mine gode veninder, hvor vi bare skal snakke, drikke te og hygge. Udover det, skal jeg senere på uge et smut til frisøren og derefter hjem til Ærø, hvor jeg snupper en forlænget weekend sammen med min familie og Sørens familie. Der skal også arbejdes på en masse spændende ting til bloggen. Blandet andet har jeg på søndag den 19. en lækker overraskelse til jer, så der skal I huske at klikke forbi. Jeg har stadig lidt lektier hist og her jeg mangler, at læse op på så forhåbentlig kan jeg få taget mig sammen og læst lidt (eller retter sagt det skal jeg). De praktiske ting i lejligheden kommer man heller aldrig uden om, det kender I sikkert jeg der er udeboende. Der skal både vaskes tøj, støvsuges og ryddes op. Så alt i alt en vinterferie med en masse hygge, praktiske ting og selvfølgelig mulighed for at sove længe og have en nattøj dag eller to, hvem ved? Min weekend har også stået på afslapning sammen med Søren og vi har fået ordnet en masse ting her i lejligheden. Vi er også ved, at planlægge nogle små ændringer der skal laves i lejligheden, så næste uge skal vi et smut i IKEA. Hvad skal I lave I jeres vinterferie?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan bruger du din studiedag bedst muligt