Acai bowl

Pølsehorn med kyllingepølser og pesto

I dag deler jeg opskriften på lækre pølsehorn med kyllingepølser og pesto, som du nemt kan lave en god portion af og smide i fryseren, så du altid har nogle liggende. Jeg havde fundet en grundopskrift og derefter skiftet lidt ud. Jeg opdagede nemlig i mens jeg var ved, at lave dejen at jeg ikke havde noget tomat pure, sååå jeg måtte være lidt kreativ, eftersom jeg var for doven til, at smutte over i netto. Jeg havde et glas pesto stående, og det var faktisk slet ikke så dårligt, så hvis du ikke er fan af tomat, så kan du eventullet prøve en pesto.

Opskrift på pølsehorn med kyllingepølser og pesto

Antal: 32 
Tid: Forberedelse: 15 minutter – Hævetid:1 1/2 time – Bagetid: 20 minutter 

Du skal bruge

 • 25 gram gær
 • 2 dl. letmælk
 • 100 gram smør
 • 1 tsk. salt
 • 1 tsk. sukker
 • 1 æg
 • 600 gram hvedemel
 • 500 gram kyllingepølser
 • 1 glas pesto efter eget valg (jeg brugte en grøn pesto)
 • 1 æg til pensling

Sådan gør du

 1. Lun mælken og rør gæren ud i.
 2. Kom mel i en skål og smuldre smørret i.
 3. Mælken med gæren, salt, sukker, mel og æg tilsættes og dejen æltes til den er glat og smidig.
 4. Dejen stilles til at hæve i 1 time.
 5. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige stor stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i cirka 8 trekanter. Med de kyllingpølser jeg havde købt var der ca. 15 i, hvilket passede til omkring ½ af dejen. Til den resterende dej brugt jeg nogle glutenfire pølser vi havde og halverede dem.
 6. Kom en smule pesto på hver trekant sammen med en pølse.
 7. Trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med enden nedad på bagepladen.
 8. Pølsehornene efterhæver i ca. 30 minutter og pensles med æg.
 9. De bages i 15 – 20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader C. Almindelig ovn.

Et lille tip: Pølsehornen kan nemt kommes i fryseren, hvis du overvejer at lave en ekstra portion.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai bowl