Tid til at prøve noget andet end fitness

Pølsehorn med kyllingepølser og pesto

I dag deler jeg opskriften på lækre pølsehorn, som du nemt kan lave en god portion af og smide i fryseren, så du altid har nogle liggende. Jeg delte i sidste uge også en opskrift på nogle lækre muffins med banan, æble og kanel, som nemt kan komme i fryseren også. Jeg havde fundet en grund opskrift og derefter skiftet lidt ud. Jeg opdagede nemlig i mens jeg var ved, at lave dejen at jeg ikke havde noget tomat pure, sååå jeg måtte være lidt kreativ, eftersom jeg var for doven til, at smutte over i netto. Jeg havde et glas pesto stående, og det var faktisk slet ikke så dårligt, så hvis du ikke er fan af tomat, så kan du eventullet prøve en form for pesto.Pølsehorn med kyllingepølser og pesto

Opskrift på pølsehorn med kyllingepølser og pesto

Du skal bruge
25 gram gær
2 dl. sødmælk
100 gram smør
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 æg
600 gram hvedemel
500 gram kyllingepølser
1 glas pesto efter eget valg (jeg brugte en rød med tomat)
1 æg til pensling


Sådan gør du
Lun mælken og rør gæren ud i. Kom mel i en skål og smuldre smørret i. Mælken med gæren, salt, sukker, mel og æg tilsættes og dejen æltes til den er glat og smidig. Dejen stilles til at hæve i en time. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige stor stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i cirka 8 trekanter jeg fik 10 i hver. Med de kyllingpølser jeg havde købt var der ca. 15 i, hvilket passede til omkring ½ af dejen. Til den resterende dej brugt jeg nogle glutenfire pølser vi havde og halverede dem. Kom en smule pesto på hver trekant sammen med en pølse. Trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med enden nedad på bagepladen. Pølsehornene efterhæver i ca. 30 minutter og pensles med æg. De bages i 15 – 20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader C. Almindelig ovn. Pølsehornen kan nemt kommes i fryseren, hvis du overvejer at lave en ekstra portion.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at prøve noget andet end fitness