Muffins med banan og æble

Tid til at prøve noget andet end fitness

smwtohdpvjc-matthew-kaneBilledet er fra Unsplash
Mens jeg boede i Svendborg var jeg meldt ind i fitness over to omgange både Solo Fitness og Fitness World. I Solo var jeg meldt ind i mere end et halvt år, og fik trænet flere gange om ugen både hold og egen træning ude i centeret. Da jeg flyttede i lejlighed med Søren, skiftede jeg til Fitness World, eftersom det kun lå 3 minutter fra hvor vi boede. Der var jeg et par måneder og brugte primært centeret og ikke så meget hold træning. Efter vi flyttede til Odense i sommers havde jeg en del overvejelser omkring at melde mig ind igen. Jeg ville rigtig gerne i gang igen, men eftersom jeg alligevel godt kan få mig selv til, at træne her hjemme næsten hverdag samt gå en masse ture, så jeg det ikke som nødvendigt og ville heller kunne bruge de penge på noget andet. Her i det nye år, har jeg gerne ville prøve kræfter med yoga hos en rigtig yogalærer, og det var en stor succes, jeg ved ved det der hedder Drop in Yoga Odense. Den første gang var jeg øm i kroppen flere dage efter, men oplevede allerede en helt anden ro i min krop. Siden da har jeg prøvet, at dyrke yoga et par gange om ugen, det er mest blevet til en enkelt gang om ugen, men jeg håber det kan blive til mere. Jeg har også prøvet meditation og mindfulness, hvilket også fungerer rigtig godt. Grunden til at jeg gerne vil prøve mere yoga og meditation er for, at slappe mere af i en stresset hverdag. Hvis det er første gang man prøver at meditere, er det meget normalt, at man kan have svært ved at koncentere sig, sådan har jeg haft det de første par gange jeg har gjort det. Men det bliver bedre med tiden. 2 minutter er bedre end slet ikke. Er der nogle af  jer, der har prøvet kræfter med yoga eller meditation?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins med banan og æble