Velkommen til Looklab

Nye plakater til boligen

Er der en hjemmeside som jeg elsker at kigge på, og kan købe mig fattig på, så er det moodings, de har så mange lækre bolig ting og jeg vil i dag snakke lidt om deres fine plakater og ikke mindst dele en lækker rabatkode med jer.plakater

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her 4. her
Jeg har fundet nogle af mine yndlings plakater der fra, da jeg synes plakater er en rigtig nem og fed måde, at gøre sit værelse, lejlighed eller hus mere personligt og hyggeligt. Moodings har startet deres vinter sale og giver derfor 25% på alt med koden WINTERSALE25, og ja du læste rigtigt alt. Jeg har fundet fire plakater som jeg selv gerne ville have hængende, især de to sort hvide plakater er så fine og ville passe perfekt i vores soveværelse. Er man til lidt mere farve men stadig i begrænset mængder passer de to andre også super godt, de giver lidt det mere liv til rummet. Moodings har rigtig mange forskellige plakater både med masser af farve, mere mørke, enkelte og med citater, så er er noget for en hver smag. De forhandler også de fine kalender fra Future Planner, som jeg før har snakket om her på bloggen, her skrev jeg også lidt om det med planlægning og struktur. Tilbage da det var black friday, lavede jeg et indlæg omkring de produkter jeg gerne ville klikke hjem derfra, så hvis I mangler lidt inspiration kan I tjekke det indlæg ud lige her. Har I handlet ved Moodings før?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Looklab