Tilbage til hverdagen og studiestart for to

Tilbageblik på januar måned

Tilbageblik på januar månedHalvdelen af januar blev brugt i Vietnam sammen med mine familie og Søren. Det var virkelig en fantastisk tur med en masse oplevelser. Hvis du er gået glip af min vlog fra turen, kan du se den lige her. Jeg lavede også en rejseguide til Vietnam, hvor jeg fortæller om de steder vi har været, hvad vi har set, hvor vi har boet og meget mere. Det er lidt over to uger siden vi kom tilbage til Danmark, og de to uger er brugt på, at falde til igen og få styr på en masse små ting i lejligheden. En uge efter jeg kom hjem fra ferie, var jeg to dage i København for at mødes med alle de andre looklab bloggere til en super lækker middag og aften. Jeg var så heldig, at overnatte på Hotel The Square i København, og hele weekenden har jeg lavet en vlog omkring, så hvis I ikke fik set den så ville jeg lige gøre det her. Ellers har jeg bare nydt at have fri og have tid til mig selv, mine veninder, Søren og bare lade op til 2. semester. Jeg starter i dag på studiet, og det er spændende at komme i gang igen, og skulle tilbage til hverdagen efter en måneds tid væk fra studiet. Og studiet er sådan set det som februar måned byder på, jeg har ikke så mange andre planer for februar måned, eftersom jeg lige skal tilbage i en ny hverdag med studie igen. Hvordan har jeres januar måned været?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen og studiestart for to