Lookbook Vietnam

Tilbage til hverdagen og studiestart for to

p1140452I dag starter endnu en nye uge. Det bliver dog en lidt anderledes uge for både Søren og jeg. Vi skal nemlig begge til, at studere. Jeg har været i gang i et halvt år, men nu skal Søren også i gang. Det bliver noget lidt andet end hvad vi har været vant til. Søren har arbejdet det sidste halve år, men har haft en del flere timer hjemme end jeg. Jeg synes også selv det bliver lidt underligt, at skulle tilbage på studiet, eftersom det er over en måned siden jeg har været der sidste. Men efter en tiltrængt ferie, bliver alligevel dejligt at komme i gang igen. Billedet er fra den sidste dag vi var i Vietnam, og det var virkelig så smukt at se solen stå op. Jeg må indrømme at jeg allerede drømmer mig tilbage, når vejret her hjemme er så gråt og kedeligt.
Jeg skal dog først på studiet i morgen, så i dag skal jeg lige have de sidste ting på plads. Nu her skal der handles til resten af ugen, også skal jeg arbejde videre på et spænende projekt som jeg snart fortæller mere om. I eftermiddag skal der laves fastelavnsboller og forberedes mad, eftersom mine 3 skønne veninder kommer til middag i aften. Jeg håber I alle får en dejlig mandag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookbook Vietnam