Goodiebox – Januar

Acai bowl

p1240670 p1240680På det seneste er jeg virkelig blevet fan af Acai bowl. Det er nemt at lave og du kan toppe med alverdens topping. Jeg har ikke brugt en bestemt opskrift, men sammensat det jeg synes fungerer godt for mig og hvad jeg bedst kan lide. Jeg skifter ofte lidt ud i for eksempel, hvilke bær jeg bruger og om jeg bruger vand, mælk eller mandelmælk, det afhænger lidt af, hvad jeg har stående. Så vælg hvad du bedst kan lide. Hvis jeg laver en lille portion bruger jeg kun ½ banan og 1 dl bær, og hvis jeg laver en stor portion bruger jeg 1 banan og 2 dl bær.
Du skal bruge
½ til 1 frossen banan
1 – 2 dl bær (Jeg valgte hindbær, men du kan bruge, hvad du har og bedste kan lide)
1 spiseske acai pulver (jeg har købt mit i netto)
En form for væske (jeg brugte ca ½ dl vand)
Sådan gør du
Bland alle ingredienser sammen og tilsæt eventullet mere væske, hvis det er for tykt og hvis det er for tyndt, kan du ment tilsætte lidt mere banan, det gør den nemlig mere cremet. Til sidst topper du med din yndlings topping. Til denne har jeg valgt chiafrø, kokos, tørret mango, hampefrø og en nøddeblanding. Hvad synes I om Acai bowl?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox – Januar