Rejseguide til Vietnam

Wekendtur til København – Hotel The Square

Annonce Hotel The Square

Jeg var i weekenden i København, og dagens indlæg skal derfor handle lidt om det hotel jeg boede på. Jeg var så heldig, at jeg havde to overnatninger på Hotel The Square som ligge lige ved Rådhuspladsen og små 5 minutter fra Hovedbanegården, hvilket virkelig er perfekt, når man har en masse ting man skal rundt og se og lave i byen. Hotel The Square p1200498 p1200499 p1200502

Hotel The Square

Jeg var tidligt i København allerede klokken 10, så jeg ville stille min kuffert på hotellet mens jeg besøgte PR-bureauer. Jeg var dog så heldig, at min værelse allerede var klar, så jeg kunne lige smide benene op i virkelig blød seng, nye en kop te og kigge ud over Rådhuspladsen. Jeg boede på deres Executive værelse som dermed også giver adgang til deres Executive Lounge. Deres Lounge har åben fra klokken 14 af og der er mulighed for at sidde og arbejde, mens man får lidt at drikke og spise. Mit værelset havde en rigtig god størrelse, hvor der var god plads og mulighed for at sidde at arbejde. Det jeg nok var mest vild med var, at der var en lille fin terrasse og en virkelig blød seng. Hvis I tjekker deres hjemmeside ud, vil I nederst på siden kunne se, at der køre gode tilbud på overnatninger. Så hvis du selv planlægger en overnatning eller flere på Hotel The Square, så tjek deres hjemmeside og gode tilbud ud.

Lancering af Looklab

Grunden til jeg var i København var for at fejere lancering af Looklab. Efter jeg tilbage i oktober skrev kontrakt med Bloggers Delight, har jeg gået og glæder mig vildt meget til, at hjemmesiden skulle blive lanceret, at resten af bloggerverden og i læsere kunne blive præsenteret for det. Vi spiste virkelig lækre burger på det vildt hyggelige sted Lo-Jo´s Social, som ligger lige ved Rundetårn. Efter lækre burger og cocktails i lange baner sluttede vi aftenen af på Butchers. Celina og jeg var først hjemme klokken 4, så det må siges, at være en god aften. Heldigvis ligger Hotel The Square kun 5 minutter fra Strøget, så det var ingen sag at komme hjem.

Er der nogle af jer, der kender I til Hotel The Square?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Vietnam