Rejseguide til Vietnam

Gode rabatter hos Ellos

Hvis I har fulgt med på bloggen længe, så ved I, at jeg er stor fan af Ellos, fordi der er så mange forskellige brands samlet et sted, masser kategorier og gode tilbud. Sidste år besøgte jeg også deres showroom i København, hvilket I kan se en masse fine billeder fra lige her.ellos

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Ellos holder som mange andre selvfølgelig også udsalg, og der er masser at penge at spare. Men for at det ikke skal være nok, så har jeg en rabatkode, hvor I kan få 50% ekstra rabat med koden 355504, som gælder til og med den 22 januar, så I har stadig tid til, at finde jeres favoritter. Hvis I mangler lidt inspiration, har jeg samlet nogle af mine favoritter. Min favorit er helt sikkert rullebordet, det kan virkelig bruges til mange ting. For eksempel i køkkenet til opbevaring. Ovenpå ville jeg stille nogle lækre krydderier i fine krukker og friske krydderurter. Bordet kan også bruges på badværelset til opbevaring af dine skønhedsprodukter eller i stuen til bøger, lys og blomster. Så der er masser af muligheder med dette bord. Udover den fine kobberfarve, fås bordet også i messing, hvid og sort. En nem måde at pifte sin stue eller soveværelse op på er, at skifte tæpper og puder ud. Især lyse farver, synes jeg gør rummet større og samtidig giver det også en masse ro til rummet. Det eneste I skal være opmærksomme på er, at koden ikke kombineres med andre tilbud og vare mærket med ”Ingen rabat” eller ”Kampagnepris”, men det burde heller ikke være et problem, for der er masser af lækre ting. Lige nu er jeg i København, fordi jeg i morgen skal mødes med alle de andre Looklab blogger, det bliver så skønt at se dem alle igen. Så huske at følge med både her på bloggen, men også instagram og snapchat. Har I fundet nogle favoritter fra Ellos?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Vietnam