Postkort fra Vietnam

Favorit opskrifter fra 2016

I løbet af 2016 har jeg været i køkkenet et par gange for at eksperimentere med forskellige opskrifter. Jeg elsker at være i køkkenet og kan godt bruge en hel dag på, at fylde fryseren og køleskabet med en masse lækre ting. Jeg deler i dag mine 5 yndlings opskrifter fra 2016 med jer, hvis I vil læse opskriften klikker I bare på billedet.
Verdens nemmeste cheesecakepc250055Min fødselsdagskage DSC06876Hjemmelavet iskaffe med twist af chokolade DSC06251 (1)Mandler med chokolade og himalayasaltDSC05808Squash chipsDSC05793Er der nogle bestemte indlæg eller videoer om mad, I gerne vil se mere af i 2017?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Vietnam