En ferie uden computer

Inspiration til en sund start på det nye år

skaermbillede-2016-12-11-kl-10-17-44Vi er nu kun et par dage inde i det nye år og mange af jer, har måske allerede sat jer nogle nytårsforudsætter. Jeg har det på nogle områder lidt svært med nytårsforudsætter, eftersom man næsten aldrig holder dem mere end januar måned ud. Jeg er heller ikke fan af, at skulle sætte mig et mål som ”Stop med at spise usundt”, ”Stop med at drikke alkohol”, ”Tab dig 5 kg”, jeg synes hurtig det kan virke meget uoverskueligt og dermed også svært at opnå. En god ide er derfor at sætte sig nogle delmål. Hvis du for eksempel gerne vil tabe dig 5 kg, så sæt dig som delmål, at du inden den 1. marst vil have tabet 1 eller 2 kg. Nogle af de mål jeg har sat mig for det ny år er blandet andet, at jeg gerne vil bruge mere tid sammen med familien. Noget andet jeg også godt kunne tænke mig, at eksperimentere lidt mere med vegansk mad, fokusere mere på at sætte tid af til mig selv og det jeg kan lide.
Noget af det som mange sætter sig som mål når et nyt år begynder, er en sundere livsstil. For mig handler en sund livsstil både, at man har det godt udenpå men også indeni. For mange kan et nytår derfor være med til, at få ryddet ud i de ting man måske går og slås med. Nogle gange kan man ikke altid selv klare det, og jeg vil derfor anbefale, at man prøve hypnose. Hypnose kan hjælpe på rigtig mange ting for eksempel vægttab, rygestop, flyskræk eller andre ting. Jeg prøvede det selv sidste år og hvis I har lyst, kan I læse om min oplevelse her og her. En anden god måde er, at minde sig selv om de gode ting i livet og det man gerne vil opnå er, ved at lave en collage som den jeg har lavet til dette indlæg. Jeg har for eksempel fokuseret på sundhed og velværd, fordi det er nogle af de ting jeg gerne selv vil fokusere på her i det nye år. Man kan med fordel lave en ny collage hver måned, hvor man fokuserer på noget nyt. En måned kan det være træning og en anden at tilbringe mere tid med sine venner og veninder. Det er igen med til, at gøre ens mål mere overskuelig og håndgribelige. Hvordan vil I gerne starte det nye år?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ferie uden computer