Det er okay at sige nej

Min juleaften og første juledag

pc240013 pc240014 pc240030 pc250052 pc250057 pc250076Godmorgen. Jeg håber I alle havde en fantastisk og ikke mindst hyggelig juleaften i lørdags og første juledag. Jeg holdte jul sammen med min mor, far, lillebror, mormor og farbror. Vi havde en helt fantastisk aften, stille og rolig og med masser af god mad. Jeg har også fået en masse gode gaver blandet andet nogle forskellige ting fra Royal Copenhagen i den hvidriflet serie, en kalender, marmorbræt, mixer sæt til drinks, tøj, makeup, penge og gavekort. Så jeg er virkelig glad for alle de fine ting, som er en god blanding af ting til lejligheden og mig selv. I går den 25. var jeg sammen med tre af mine rigtig gode veninder. Det er blevet lidt en tradition, at vi tager i byen den 25. Det var fantastisk endelig, at være sammen alle 4, eftersom det er første gang i 6 måneder. Mig og Kamilla startede ud med lækker mad som I også kan se på billeder og ikke mindst verdens nemmeste dessert, som I får opskriften på i overmorgen. Senere kom Emma og Mona og vi hyggede med drinks og masser af sladder fra det sidste halve år. Ja der er lidt at snakke igennem, når man ikke har været samlet i så lang tid. I dag skal jeg bare slappe af ud og gå en tur, og i aften skal jeg til julefrokost hos Sørens mormor og morfar, så det skal nok blive super hyggeligt. Hvad har I fået i julegaver og hvad I en dejlig juleaften?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at sige nej