Det er okay at sige nej

Makeuplook – Nytår

Godmorgen og glædelig 1. Juledage. Jeg havde en rigtig skøn aften med min familien. Vi fik spist en masse god mad, hygge og jeg fik en masse skønne gaver. Jeg fortæller mere om aftenen og mine gaver i morgen. I dag vil jeg nemlig dele endnu en film, som Celina og jeg har lavet, denne gang er det et nytårs look med masser af glimmer. Vi lavede sidste uge også et julelook som også kan bruge til nytår, det kan I se lige her. Jeg håber I kan lide filmene og smid gerne en kommentar her eller hos Celina, hvis I kunne tænkte jer at se flere film. Hvad skal I bruge denne 1. juledag på?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at sige nej