Sådan kommer du igennem eksamensperioden

Inspiration til dit nytårsoutfit

I dag skal det handle om det perfekte nytårsoutfit, og jeg har holdt hele collagen i dag under 500 kroner. For hvem elsker ikke lækre ting, som stadig er budgetvenligt? Også kan man også tillade sig, at klikke en ekstra ting eller to hjem. Hvis I stadig mangler et outfit til juleaften, så kan I tjekke mit indlæg ud fra sidste uge her.skaermbillede-2016-12-10-kl-18-59-15

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her
Når det er nytår, synes jeg godt der må være masser af glimmer, så alt tøjet er selvfølgelig med glimmer eller shine. En buksedragt kan også være et super godt bud her til nytår. Da jeg var i København sidste uge prøvede min veninde en buksedragt med glimmer i. Og jeg siger jer, det så så fedt ud, og med et par sorte stilletter, røde læber og krøller i håret, så havde vi det perfekte nytårsoutfit. Et par klassiske sorte stilletter vil passer perfekt til et nytårslook med masser af glimmer, så man holder fokus på den smukke kjole, buksedragt, top eller hvad man nu har valgt. Til et nytårslook må man gerne gøre lidt ekstra ud af sin makeup for eksempel med et par øjenvipper fra Eylure. Jeg har fundet deres starter kit, som er perfekt til dig, som måske ikke har prøvet at sætte øjenvipper på før, eller som jeg synes det er svært. Jeg har selv en del øjenvipper fra Eylure og er rigtig glad for dem. De fås i mange forskellige udgaver alt efter hvad man ønsker, og mange af dem er så naturlige, at man slet ikke kan se det er flaske øjenvipper. Det ligner blot, at du har de smukkeste og fyldigste vipper. Og kan du ikke få nok af glimmer, så vil en neglelak med masser af glimmer sætte prikken over i´et. Har du fundet dit outfit til nytår?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du igennem eksamensperioden