Sådan får du råd til lækre drinks på SU

Rødkålssalat med appelsin og granatæble

En af grunden til, at jeg aldrig har været kæmpe fan af julen er fordi, jeg ikke rigtig bryder mig om julemaden. Jeg synes hurtig det kan blive meget fedt og derfor kan jeg heller ikke spise ret meget af det. Jeg plejer derfor at få min søde mutti til, at lave en form for salat ved siden af, som jeg kan få sammen med det vi ellers plejer at få. Jeg lavede denne rødkålssalat for et par uger siden, da vi også havde gæster på besøg og den blev yderst vellykket, så jeg tænkte at jeg ville dele opskriften med jer i dag.rødkålssalat

Opskrift på rødkålssalat med appelsin og granatæble

Du skal bruge 
Salat
½ rødkål
3 appelsiner
2 æbler
Dressing
3 spiseske olivenolie
2 spiseske balsamico
1 spiseske honning
Lidt salt og peber
Topping
50 gram valnødder
Granatæblekerner ca. ½ granatæble
Sådan gør du
Snit rødkål fint. Skær æbler og appelsiner ud i mundrette stykker. Bland rødkål, æbler og appelsiner i et fad. Lav dressing af olie, balsamico, honning, salt og peber og hæld over salaten. Hak valnødder groft og drys valnødder og granatæblekerner over salaten. Alt i alt en super nem og lækker salat som er et godt alternativ til en sundere jul. Har I nogle gode og sunde opskrifter på julemad?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan får du råd til lækre drinks på SU