Om at blogge og være sig selv

Sådan får du råd til lækre drinks på SU

Indlægget er sponsoreret
Jeg kan godt lide en gang i mellem, at tage ud med nogle veninder og få en drink eller to og bare hygge og snakke om alverdens ting. Meeen det kan nogle gange hurtigt blive dyrt og især på SU. Derfor vil jeg i dag præsentere jer for et genialt koncept, som jeg er sikker på, i vil kunne lide. Det er en ny App ved navn Heaps Drinks, hvor du betaler 49,- om måned og derved kan få en gratis drink hver dag samt masser af gode tilbud til diverse bare i København og Aarhus. Jeg er så heldig, at jeg kan tilbyde jer 30 dages gratis medlemskab, så I selv kan teste om det er noget for jer ved, at bruge koden christinaholmsvarer når I har hentet appen.


Heaps Drinks er en medlemsklub med mere end 5.000 bruger og mere end 50 samarbejdsbarer i København og Aarhus, så du kan være sikker på, at der også er en bar med et tilbud der passer lige til dig. Da jeg var i København sidste uge, så jeg lidt nærmere på Appen, men nåede desværre ikke ud for at få en drink, eftersom vi allerede tog tilbage mod Fyn om eftermiddagen. Men som I kan se på billederne under så fungerer det super nemt.
Du vælger et sted i nærheden af dig, for eksempel “Peder Oxes Kælder”, vælger hvilken drink du godt kunne tænke dig, viser den til bartenderen også får du serveret en lækker og ikke mindst gratis drink. Udover den gratis drink, vil der i løbet af aftenen også være gode tilbud på for eksempel en coktails, shots og andre drinks.
drinkHvis du sidder og tænker arrrh, det nok ikke lige noget for mig og slet ikke nu i december måned, hvor man i forvejen bruger så mange penge. Så er det heller ikke nogen undskyldning, for med koden christinaholmsvarer kan I nemlig få 30 dages gratis medlemskab og efterfølgende koster det kun 49,- hvilket jo allerede er tjent ind efter den første drink. Som sagt så gælder appen indtil videre kun i København og Aarhus, du skal være +18 for at kunne downloade appen og den virker kun til iPhone. Men hvis du som jeg elsker at nyde en drink med dine venner og veninder, så vil dette medlemskab være perfekt til dig. Og når man er på SU, så elsker man jo at spare penge der hvor man kan. Så husk koden christinaholmsvarer når du henter appen, og skal du til København eller Aarhus en weekend, kan du jeg også hente appen og benytte dig af den gratis prøveperiode. Kender I til Heaps Drinks?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blogge og være sig selv