Sæt pris på dine veninder

Om at blogge og være sig selv

Der er et par stykker af jer, der har efterspurgt et indlæg omkring, hvorfor jeg startede med at blogge, hvordan det har udviklet mig, og ikke mindst hvad der inspirerer og motiverer mig til at blive ved. Det er et indlæg, jeg har arbejdet på meget længe og samtidig også meget personligt, jeg håber derfor I vil tage godt imod det.dsc08451Grunden til jeg startede med, at blogge var fordi, jeg altid har interesseret mig for både skønhed og mode, jeg har altid godt kunne lide at inspirere folk og dele mine erfaringer med for eksempel makeup og hudpleje. Jeg har også godt kunne lide, at skrive og havde en række år en drøm om at blive journalist. Derfor faldt det mig også naturligt, at prøve kræfter med blogger verdenen for at se, om det var noget for mig. Bloggen har udviklet mig rigtig rigtig meget. Jeg har på mange punkter også lært mig selv bedre at kende og fundet mine gode og knap så gode sider. I forbindelse med min uddannelse som markedsføringsøkonom har bloggen også kunne give mig en masse. Bloggen har også givet mig mulighed for, at møde en masse fantastiske mennesker, jeg elsker at møde nye mennesker og mange af dem jeg møder, har ofte nogle af de samme interesser som jeg, hvilket også gør det meget sjovere og interessant. Efter jeg er blevet Premium blogger hos Bloggers Delight, har jeg selvfølgelig lagt en del mere tid i bloggen. Jeg bestræber mig på, at poste et indlæg hverdag (dog med en enkel fri dag i ugen), og jeg går meget op i, at jeg er tilfreds med det jeg ligger ud. Jeg er perfektionistisk og dette er både en styrke men også en svaghed. Jeg går med rigtig mange ideer til bloggen og jeg glæder mig også til, at jeg i løbet af det nye år kan vise jer en masse nye ting. Noget af det som nok er det vigtigste for mig er, at jeg kan se mig selv om min personlighed i det jeg laver her på bloggen. Jeg skriver om de ting jeg har lyst til og ikke bare fordi andre gør det. Mange andre blogger laver selvfølgelig også outfitbilleder, indlæg om deres favorit produkter, opskrifter og så videre, men jeg finder min inspiration og motivation i, hvad jeg har lyst til og hvad der interessere mig. Derfor kan jeg også godt have perioder, hvor jeg ingen ideer har og dage, hvor jeg slet ikke kan få skrevet noget ned. Men der er også dage, hvor jeg har en masse ideer, og kan skrive en masse indlæg i løbet af en dag og ideer til kommende indlæg. Selvfølgelig betyder i læsere også en del og derfor spørger jeg også jer om, hvad I godt kan lide at læse, og hvad i gerne vil have mere af. Men når alt kommer til alt, så er det vigtigste for mig, at jeg kan se mig selv i det jeg laver, og ikke bare gør det, fordi det gør de andre blogger også. Det gennemskuer I som læser nemlig også, hvis personligheden ikke er der, så kan man heller ikke fange sine læsere. Jeg synes også, at der på en blog skal være plads til gode og dårlige sider af en. Vi blogger er også helt normale mennesker, som også har dårlige dage, dropper træningen og den sunde mad fordi vi hellere vil ligge på sofaen og spise slik og se film. Det skal der også være plads til, men selvfølgelig i begrænset mængder, så ens blog ikke ender med, at have flere negative indlæg end positive indlæg. For jeg går nu ikke ud fra, at I læsere læser med for at blive i dårligt humør. Men ja, det var lidt en snak i øst og vest om, hvordan det for mit vedkommende er at blogge, hvordan det har udviklet mig, og at personligheden er det vigtigste. Jeg tænkte det også kunne være spændende for jer, at læse mere om, nu hvor der er kommet en del flere læsere til. Jeg håber I synes det var spændende, at læse om og jeg håber I stadig har lyst til at følge med her på bloggen. Rigtig god søndag og 3. Advent til jer!

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt pris på dine veninder