Rocky Road med nødder og abrikoser

Inspiration til dit juleoutfit

Godaften med jer, jeg er lige nu på vej hjem til Ærø, for at slappe af og nye nogle dage sammen med min familie. Jeg har haft mine sidste timer på studiet og mangler derfor kun en eksamensopgave, eksamen og selvfølgelig en del forberedelse. Jeg har derfor planlagt en masse spændende indlæg til jer, så jeg kan fokusere på min eksamen og stadig udgive en masse ting til jer. I dag skal det handle om juleoutfit og jeg har fundet nogle rigtig fine kjoler som passer perfekt til julens festligheder.skaermbillede-2016-12-07-kl-08-31-50

Reklamelinks: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her
Denne sæson kan vi ikke komme udenom glimmer og velour, så det har jeg selvfølgelig også fundet frem til jer i dag. Har man ikke helt kastet sig ud i velour trenden endnu ville en top som denne være et godt bud eller kjole nummer 1. Den mørkeblå farve gør den mindre iøjnefaldende, end hvis man havde valgt en lys farve. En enkel rød kjole som nummer 3 vil se super godt ud med en sort blazer og et par sko som de sorte. Kjole nummer 7 synes jeg er rigtig festlig med det fine glimmer. Kjolen har en løs pasform, hvilket jeg godt selv kan lide til sådan en aften som juleaften, hvor man altid ender med, at spise lidt for meget. Der er altså ikke noget værre end en kjole eller et par bukser, der sidder alt alt for stramt. Hvis man ikke er til den røde farve, fås den også i en flot marine blå farve og selvfølgelig stadig med masser af glimmer. Som accessories til juleoutfittet synes jeg, at de fine øreringe fra Marc Jacobs ville være perfekt. Rød og guld passer utrolig godt sammen, så de ville være perfekte til juleaften eller måske som et juleønske? Et par sko der passer ens outfit, kan vi heller ikke komme ude om. Jeg er blevet helt vild med velour trenden og et par røde velour sko ville fuldende juleoutfittet. Er man mere til de sorte og klassiske sko, har jeg fundet et par super fine, som hverken er for høje eller lave og stadig har et hint af noget lidt anderledes. Jeg vil lige tippe jer om, at de sorte sko er sat ned med 50% og kun koster 189,- de fås også i hvid og grå som også er sat ned. Mangler du stadig outfit til en julefrokost? Så klik her og få inspiration.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky Road med nødder og abrikoser