Nye spisebordsstole

Rocky Road med nødder og abrikoser

I dag har jeg en super lækker og ikke mindst nem opskrift at dele med jer. Nemlig Rocky Road, denne udgave er den lidt sundere, eftersom det er Rocky Road med nødder og abrikoser og ikke mindst en lækker mørk chokolade. Den kan selvfølgelig også laves som en mere usund udgave med for eksempel skumfiduser, dumle og mandler, den udgave skal jeg helt sikkert lave snart!
rocky-road-med-noedder-og-abrikose-copy

Opskrift på Rocky Road med nødder og abrikoser

Du skal bruge
300 gram mørk chokolade 70%
100 gram blandet nødder (jeg købte en pose i netto med forskellige nødder som var usaltet)
80 gram soltørrede abrikoser
Sådan gør du
Smelt chokolade over et vandbad. Hak nødderne og abrikoser groft. Hæld chokoladen over nødder og abrikoser og rør det hele sammen. Hæld massen i en form, jeg brugte en silikoneform. Stil i køleskabet eller fryseren til chokoladen har sat sig. Derefter kan du skære den ud i ønskede størrelse.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye spisebordsstole