Ugens inspiration - Skønne damer, masser af vino og ægte italiensk mad

Nye spisebordsstole

Søren og jeg har siden vi flyttede ind i lejligheden været på udgik efter et nyt spisebord med tilhørende stole. Da vi flyttede til Odense kunne vores daværende bord og stole ikke være i lejligheden, eftersom det var for stort og fyldte for meget der, hvor vi gerne ville have det. Vi valget derfor, at tage nogle gamle stole som mine forældre havde på loftet med til Odense, og bruge dem til vi fandt nogle nye.dsc08370 dsc08375Jeg har længe været vild med stole alle dette og dette. Men til sidst fladt jeg over disse, som jeg bare gerne ville have. Vi blev dog hurtig enige om, at vente til efter jul, hvis vi eventuelt havde fået gavekort eller penge i julegave. Men da det så var Black Friday og der var over 60% på stolene så måtte vi slå til. I fredags var vi ude og hente stolene, og nu er de samlet og passer perfekt til vores spisebord. Lige nu kan i faktisk også spare 50% på stolene, eftersom der er to for 499,- som normalt er prisen for en stol. Jeg er virkelig glad for, at vi har fået skiftet de hvide stole ud med nogle sorte, så det hele ikke var hvidt i hvidt. Ikke nok med at de ser godt ud, så sidder man overraskende godt i dem også, ryggen svajer en smule, hvilket gør, at min ryg bliver støttet rigtigt godt, og det er også vigtigt, når man sidder ned og arbejder mange timer hver dag. Har I lyst til, at se flere detaljer fra vores lejlighed?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Skønne damer, masser af vino og ægte italiensk mad