Glædelig første december

December wishlist

Denne måneds wishlist bliver med inspiration fra, hvad jeg selv ønsker mig i julegave i år. Måske I selv kan få lidt inspiration til, hvad I kan ønske jeg til jul? I kan også tjekke mine to tidligere indlæg ud omkring julegaver til hende her og til ham her.

skaermbillede-2016-12-04-kl-14-18-52

Affiliate links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her
Jeg er rigtig glad for Royal Copenhagen og samler på den hvidriflet serie, så igen i år ønsker jeg mig både kopper og tallerkner fra serien. Jeg har dog også forelsket mig i det fine lagekagefad, som ville være perfekt til alle de lækre kager jeg har I tankerne, jeg vil forresten lige tippe jer om opskriften på denne lækre Toffifee-Cheesecake den er virkelig fantastisk. Lidt forskellige makeup og hårprodukter har også listet sig ind på min ønskeseddel i år. Jeg har næsten lige brugt Kerastase Powder Bluff op, og fandt hurtigt ud af, at den kunne jeg ikke rigtig leve uden. Jeg har virkelig fundet min yndlings mascara fra Too Faced Better Than Sex, hvis I ikke har prøvet den, så skal den helt sikkert på jeres ønskeliste, den giver masser af volumen og længde til vipperne og med et par lag, så ligner det næsten, at man har sat et ekstra par vipper på. MAC er også kommer med nogle ny Skinfinish, fire styk i alt. Jeg stod og kiggede på dem i Magasin den ene dag og wow siger jeg bare, de er virkelig smukke. Hvis I har mulighed for, at besøge Magasin eller Mac en dag I er i byen, så gør lige jer selv den tjeneste, hvis I elsker highlighter bare en lille smule. Jeg har skam også øsnket mig lidt nyt tøj, og det er primært kjoler og trøjer som både kan bruges til hverdag og fest. Hvad ønsker I jer til jul?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig første december