Glædelig første december

Film i samarbejde med smykkefirmaet NORE


For et par uger siden var jeg ude og skyde nogle billeder og denne film for smykke firmaet NORE. Det er Christina Greve som står bag smykkerne, hun stod før bag Nordkant som jeg også har været model for, det kan I se flere billeder af her og her. Firmaet lukkede i 2016 og Christina startede NORE op som står for Nordisk – Originalt – Råt – Enkelt. I den forbindelse spurgte Christina om jeg ikke havde lyst til, at skyde nogle billeder sammen med dem for de nye smykker. Billederne og filmen er lavet af Thomas, hvis arbejde I kan tjekke ud lige her. NORE afholder i december måned også en julekalender, hvor I har mulighed for, at vinde nogle af de mange fine smykker, min favorit er denne fine halskæde. Hvad synes I om filmen?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig første december