Glædelig første december

November favoritter

Hej med jer, det er blevet tid til en omgang favoritter fra november måned, og en lille snak om hvad jeg skal bruge min fredag på.dsc08313 dsc08322Jeg købte i denne måned en ny læbestift fra Mac i farven Cosmo og den er virkelig perfekt til både hverdag og fest. I den kolde tid kan jeg opleve, at mine negle flosser. For mig fungerer det derfor super godt med en negleolie, som jeg påfører som en almindelige neglelak inden jeg går i seng og lader det sidde natten over. Det har fået mine flossede negle til at se pæne ud igen. Den jeg har en er gammel udgave fra Depend, men de har lavet en ny lækker en med grape og avocado. For at blive ved neglene, fik jeg i denne måned en ny neglelak fra Sephora ind i døren. Den er i farven Cookie Break, og I kan se den i action lige her. Det er virkelig en perfekt farve til hverdag. Den er neutral men den støvede lilla farve, giver bare det sidste til ens look. Hvis I ikke vidste det, så kan I nu købe Sephora i Magasin. Det er ved at være nogle måneder siden jeg købte Shadow Insurance øjenskygge primer fra Too Faced, men den har virkelig været en fast del af min makeup den sidste måneds tid, og jeg er sikker på, at den bliver ved med, at være det december igennem. Den hjælper med, at holde øjenskyggen på plads og sørge for, at øjenskyggen bliver på plads og farven holder sig flot og intens hele dagen og ikke mindst natten. Min fredag skal bruges på, at få købt julegaver, jeg har allerede købt nogle af dem, men i dag er jeg fast besluttet på, at få købt de sidste. Jeg har i år sat mig for, at få ordnet julegaverne i god tid, så jeg ikke skal stresse når jeg i midten af denne måned, begynder på min eksamen. Senere skal jeg læse lidt lektier, i aften kommer nogle af pigerne fra studiet forbi til lige hygge, og mon ikke vi skal et smut ind i byen og have et par drinks eller to? Hvad skal I lave denne skønne og solrige fredag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig første december