Skønne damer, masser af vino og ægte italiensk mad

Glædelig første december

c9-qwplipbc-joanna-kosinskaSå er det blevet første december, men jeg er stadig ikke helt i den rette julestemning. Min første december blev ikke helt som jeg havde planlagt. Søren var nemlig så uheldig, at skære sig i fingeren, og vi måtte derfor på skadestuen, hvilket betød vi tilbragte 3 timer på OUH og først var hjemme klokken 13. Nu er jeg på vej ud af døren igen, da jeg skal til åbningsreception hos en ny restaurant der åbner her i Odense nemlig MASH. I aften skal Søren og jeg lave juledekorationer, pynte op til jul, høre julemusik og bage julekager, ja bare rigtig julehygge. I løbet af december måned vil jeg dele en masse lækre juleopskrifter med jer både sunde og knap så sunde, mine tips til at holde formen gennem julen, nemme træningsøvelser og selvfølgelige masser af inspiration til julegaver og outfit. Jeg har allerede lavet en del juleindlæg, så hvis I ikke har fået læst dem alle, kommer her en lille opsummering. Mangler du stadig inspiration til julegaver, kan du få gode ideer til hende her og ham her. Hvis du stadig har nogle julefrokoster i vente og mangler et outfit så tjek dette indlæg ud her. Skal lejligheden gøres juleklar, kan I finde inspiration til juledekorationer her og pynt til lejligheden her. Hvad har I lavet denne 1. December?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne damer, masser af vino og ægte italiensk mad