Et stort skridt for bloggen

Ugens inspiration – Skønne damer, masser af vino og ægte italiensk mad

dsc08190 dsc08207 dsc08211 dsc08239 dsc08244 dsc08255 dsc08281 dsc08292 dsc08305Jeg var i går et smut i København for, at mødes med nogle af de andre Looklab bloggere. I samarbejde med Dahl PR, havde vi stablet et super hyggeligt event på benene. Jeg plejer altid, at stikke hovedet ind forbi hos Hanne og de andre søde piger hos Dahl PR, og det er altid en fornøjelse at besøge dem og man føler sig altid hjemme og i går var heller ingen undtagelse. Vi startede med et glas bobler og lidt snack mens Hanne fortalte om deres showroom og lidt om, hvad de kan tilbyde og deres kunder. Derefter præsenterede Ginny et nyt og sundt mellemmåltid kaldet RATION. De nye mellemmåltider indeholder blandt andet et helt æble og havrekerner. De er 100% naturlige og ingen kunstige tilsætningsstoffer. Men jeg vil lave et separat indlæg omkring disse mellemmåltider, som virkelig smager lækkert! Efter en hyggeligt snak i deres showroom sluttede vi aftenen af med middag på San Giorgio som ligger på Rosenborggade 7. Det er en italiensk restaurant, hvor de laver alt selv, og hold nu op en fantastisk menu vi fik, vi fik serveret en masse lækker mad og ikke mindst vin i lange baner, hvilket I også kan se på de mange billeder. Restauranten ligger i en gammel lejlighed som de har omdannet til den fineste restaurant. Bygningen er fredet og derfor er alle de fine gamle detaljer bevaret. Priserne for maden er virkelig overkommelige og I kan læse meget mere om priser og menuer lige her. Det var virkelig en fantastisk aften i et skønt selskab. Tiden fløj af sted, hvilket også betød, at jeg først var tilbage i Odense omkring halv tolv.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stort skridt for bloggen