Inspiration til juledekorationer

Førstehjælp til vintertør hud

dsc08011Produkterne er reklame
Den sidste måneds tid har jeg testet nogle nye produkter fra Sanex Advanced Hydrate 24h. Og jeg have glædet mig til, at se om de kunne redde mit fra, at gå en vinter i møde med knastør hud og jeg synes de har gjort deres arbejde godt. Deres shower cream har de sidste to måneders tid stået i vores brusebad og det jeg specielt er fan af er, at den fungerer lidt som et 2 i 1 produkt, da den også går ind og giver fugt til huden. Så når man kommer ud af badet, føles huden ikke så tør, som man til tider kan opleve. Håndcremen er rigtig god, hvis man har meget tørre hænder. Jeg skulle lige bruge lidt tid på at smøre den ind med efterfølgende var mine hænder dejlig bløde. Jeg tror virkelig den bliver god, hvis vi får en rigtig hård vinter med masser af kulde. Der kommer også en bodylotion i serien og den har jeg været rigtig glad for, den er nemt at påføre og føles let på hunden samtidig med, at man stadig føler, at huden får en masse fugt. Min favorit af produkter er deres deospray. Den er lavet til sart og sensitiv hud som huden under armene ofte er. Den dufter friskt og som var man lige gået ud af badet, også holder den i mange timer. I samme serie fås også DermoRepair som er til hud med mindre skade og svækket hudbarrierer samt AtopiCare som giver intensiv pleje til meget tør, sensitiv eller atopisk hud. Alle tre serier og dermatologisk testet og duftene der er anvendt giver ikke allergi. Hvilket jeg selv går meget op i, når der er tale om kropsprodukter. Priserne på produkter er utrolig budgetvenlige og her kan alle være med, de går fra 33 – 49 kroner. Så vil du gerne gå vinteren i møde med produkter som giver masser af fugt og ikke springer budgettet, så ville jeg prøve at tage et nærmere kig på produkterne fra Sanex. Hvad gør du, for at komme vintertør hud til livs?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til juledekorationer