Et stort skridt for bloggen

Inspiration til juledekorationer

jule-dek2

jule-dek-3Godaften, jeg har lagt mig på sofaen med en dejlig varm kop te, for at pleje min hals som ikke har haft det så godt de sidste par dage. Jeg er alene hjemme i aften og det meste af dagen i morgen, så det skal udnyttes til, at få gjort rent, vasket tøj og få samlet op på nogle lektier der stadig mangler. Men i aften vil jeg nyde lidt “mig-tid” med te, fjernsyn, masser af levendelys, min dyne og chokolademousse fra Easis. Det er virkelig sådan nogle aftener man sætter pris på, når man ofte har en travl hverdag. Hvis I også selv har en travl hverdag, så husk at sæt tid af til jer selv en gang i mellem. Mens jeg sidder her og kigger rundt på de levende lys tænker jeg også på ideer til de kommende juledekorationer. Min kæreste og jeg brugte sidste år en eftermiddag på at lave et par juledekorationer som kunne pynte rundt om i lejligheden. Det var virkelig hyggeligt, fordi vi bare sad hyggede os, hørte julemusik, drak varm kakao og spise pebernødder. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest og er ret vild med det nordiske, natur farverne med et strejf af noget rødt og guld eller sølv, for at give det et julet look. Skal I lave juledekorationer i år?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stort skridt for bloggen