Ingefærshots

Et stort skridt for bloggen

bdJeg tror vi alle kender til de perioder, hvor man har brug for, at der skal ske noget nyt eller anderledes, og sådan har jeg haft det med bloggen de sidste par måneder. Jeg har haft bloggen i lidt over halvandet år, og har gået med tanken om, hvad jeg kunne gøre for, at der skete noget nyt på bloggen, både for min egen skyld men lige så meget også for jer som læser med. Jeg har gået meget med tanken om, at skifte til en anden udbyder end Bloggers Delight eller købe mit eget domæne og starte selv. I dag kan jeg derfor dele en helt fantastisk og spændende nyhed med jer. Jeg var for nogle uger siden i København til mødes med Bloggers Delight, som jeg i forvejen blogger hos. Mødet var omkring deres platform Looklab, hvor de kommer til at samle en masse skønne blogger i alderen 15 -21 år. Jeg har derfor skrevet under på en kontrakt om, at bliver blogger på denne nye og spændende platform, som I kan se mere til her og hvis I har lyst lære de andre skønne bloggere at kende. I som læsere vil ikke komme til, at opleve de store ændringer andet end et federe design her på bloggen samt mange flere spænende indlæg. Jeg har længe gået med en drøm og et mål om, at blive en del af Premium netværket os Bloggers Delight, og det betyder derfor rigtig meget for mig, at jeg nu har fået mulighed for, at indgå i dette samarbejde. En stor del af takken skal derfor også lyde til jer som sidder ude bag skærmene og læser med. Det betyder meget mere end I måske tror, og jeg sætter stor pris på jeres ris, ros og gode ideer, så dem skal I endelig blive ved med, at dele om det så er en kommentar på bloggen eller en mail i skriver, alt er velkommen. I skal være velkommen til at følge med på min instagram her og facebook her. Endnu engang tusind tak fordi I læser med også håber jeg, at I vil tage godt i mod den nye platform som bloggen i fremtiden kommer til, at ligge på samt det nye design. I anledningen af mit skifte, vil der engang i næste uge også kommer en giveaway så hold øje med bloggen.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefærshots