Gæsteblogger - Louise

Brunch og livsstilsmesse

dsc08029 dsc08031 dsc08036Jeg har haft en skøn weekend, hvor jeg har fokuseret på, at gøre noget godt for mig selv og blive klar til en ny uge som blandet andet byder på eksamen, ansigtsbehandling og nogle hyggelige aftaler med nogle veninder. Fredag aftenen kom min veninde Kamilla til Odense og vi startede med, at tage over i byen og få et par drinks inden vi tog hjem til mig og slappede af. Lørdag morgen lavede vi en super lækker omgang morgenmad med croissanter, melon også havde jeg lavet en lækker chiagrød, med rabarber kompot, granola og granatæblekerne. Rabarber kompotten var utrolig nem at lave og kan bruges til mange ting både havregrød, skyr, brød og som her til chiagrød. Jeg brugt ca. 400 gram rabarber og kogte dem sammen med ½ dl. vand og en halv vaniljestang. Super nemt, sundt og lige til. Efter morgenmaden tog vi ud i Odense Congress Center, hvor der her i weekenden har været Bolig, Mad og Design messe, der var super meget at se på, ikke alt var relevant for os, men stadig en masse spændende inspiration. Derefter tog vi et smut ind i byen for, at besøge Sephora som er åbnet Magasin, I kan se her, hvad jeg købte. Min søndag stod på en masse praktisk, det gør mine søndage næsten altid. Så der blev gjort rent i lejligheden, lavet madplan for ugen, handlet lidt, ryddet op og planagt hvad der skal ske den kommende uge.
Hvordan har jeres weekend været?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Louise