Bananbrød med ingefær og citron

Ingefærshots

Vi går ind i nogle måneder, hvor mange ofte ikke får nok vitaminer og man føler sig ofte sløv og træt. Jeg spiser selv meget varieret og sørger for hverdag, at få både frugt og grønt, så nogle ville nok mene, at jeg ikke har brug for, at tage ekstra vitaminer. Jeg synes dog det fungerer godt for mig, og derfor tager jeg hver morgen vitaminpiller i form af B-vitamin og fiskeolie. Noget andet jeg er begyndt på, og har gjort de sidste par måneder er, at drikke ingefærshots om morgen. Jeg synes, det giver et godt boost til kroppen og ingefær har mange god egenskaber, blandet andet er det anti-inflammatorisk, slankende og hjælper på både hjertesygdomme og diabetes. Ingefærshots dsc08006

Opskrift på ingefærshots

Du skal bruge 

  • En pakke økologiske ingefær
  • To citroner

Sådan gør du 

  1. Skral ingefær og citronerne og skær dem i stykker som passer til din juicemaskine.
  2. Kom ingefær og citroner i juicemaskinen.

Et lille tip: Brug appelsiner, hvis du vil have dine ingefærshots en smule sødere.

Jeg bruger min juicemaskine til, at juice ingefæren og citronerne og ikke koge dem, som nogle opskrifter lyder på. Jeg hælder juicen på en falske som kan lukkes helt tæt og har den stående en uges tid, inden jeg laver en ny portion. Det plejer at være et lille søndags projekt, så jeg er klar til, at starte en ny uge med ingefærshots. Drikker I ingefærshots?


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med ingefær og citron