Min efterårsferie

Ingefærshots

Vi går ind i nogle måneder, hvor mange ofte ikke får nok vitaminer og man føler sig ofte sløv og træt. Jeg spiser selv meget varieret og sørger for hverdag, at få både frugt og grønt, så nogle ville nok mene, at jeg ikke har brug for, at tage ekstra vitaminer. Jeg synes dog det fungerer godt for mig, og derfor tager jeg hver morgen vitaminpiller i form af B-vitamin og fiskeolie. Noget andet jeg er begyndt på, og har gjort de sidste par måneder er, at drikke ingefærshots om morgen. Jeg synes, det giver et godt boost til kroppen og ingefær har mange god egenskaber, blandet andet er det anti-inflammatorisk, slankende og hjælper på både hjertesygdomme og diabetes. Ingefærshots dsc08004 dsc08006

Opskrift på ingefærshots

Du skal bruge 
En pakke økologiske ingefær
To citroner
Sådan gør du 
Efter at have skrallet ingefærd og ordnet citronerne, kom jeg det hele i juicemaskinen. Jeg bruger min juicemaskine til, at juice ingefæren og citronerne og ikke koge dem, som nogle opskrifter lyder på. Jeg har tidliger lavet en portion, hvor jeg også brugte appelsiner, for at gøre den en smule sødere, så man kan altid variere det efter, hvad man er til. Man kan også søde det med en smule honning eller stevia. Jeg hælder juicen på en falske som kan lukkes helt tæt og har den stående en uges tid, inden jeg laver en ny portion. Det plejer at være et lille søndags projekt, så jeg er klar til, at starte en ny uge med ingefærshots. Drikker I ingefærshots?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min efterårsferie