Bananbrød med ingefær og citron

Ingefærshots med appelsin og gurkemeje

Vi går ind i nogle måneder, hvor mange ofte ikke får nok vitaminer og man føler sig ofte sløv og træt. Jeg spiser selv meget varieret og sørger for hverdag, at få både frugt og grønt, så nogle ville nok mene, at jeg ikke har brug for, at tage ekstra vitaminer. Jeg synes dog det fungerer godt for mig, og derfor tager jeg hver morgen vitaminpiller i form af B-vitamin og fiskeolie. Noget andet jeg er begyndt på, og har gjort de sidste par måneder er, at drikke ingefærshots om morgen. Jeg synes, det giver et godt boost til kroppen og ingefær har mange god egenskaber, blandet andet er det anti-inflammatorisk, slankende og hjælper på både hjertesygdomme og diabetes.

Opskrift på ingefærshots

Du skal bruge 

  • 50 gram øko ingefær
  • 25 øko gurkemeje
  • 2 øko citroner
  • 4 øko appelsiner

Sådan gør du 

  1. Skral ingefær, gurkemeje, citroner og appelsin og skær dem i stykker som passer til din juicemaskine.
  2. Kør det hele igennem din juicemaskinen.

Et lille tip: Jeg bruger appelsiner, for at gøre mine ingefærshots en smule sødere.

Jeg bruger min juicemaskine til at juice det hele og ikke koge dem, som nogle opskrifter lyder på. Jeg hælder juicen på en falske som kan lukkes helt tæt og har den stående en uges tid, inden jeg laver en ny portion. Det plejer at være et lille søndags projekt, så jeg er klar til, at starte en ny uge med ingefærshots. Drikker I ingefærshots?

Og nu du har din juicemaskine fremme til ingefærshots, hvorfor så ikke lave denne juice med rødbede, appelsin og ingefær?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med ingefær og citron