Gæsteblogger - Tanja

Det skal du lave i din efterårsferie

Efterårsferien er ved at nærme sig, og måske mangler du stadig lidt inspiration til, hvad du skal bruge ferien på. Jeg har derfor søgt lidt rundt på nettet, for at finde inspiration til, hvad man kan lave i ferien og hvad der sker rundet om i Danmark. Så lige meget om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland er der lidt for alle. Jeg har nemlig fundet forskellige arrangementer som bliver afholdt i København, Odense og Århus.aarhusÅrhus
Besøg Den Gamle By, hvor er i hele efterårsferien vil være mulighed for, at lave hjemmelavet bolsjer, komme tættere på hvordan den det er, at flygte til Danmark og når to kulturer mødes eller opleve, hvordan det var, at være barn i 1920´erne.
I Tivoli Friheden kan du også opleve en hel ugen i uhyggens tegn. I kan blandet andet se teater, trylleri og Questløb, se hele programmet her. Et lille tip, du kan bruge din billet hele ugen. I Århus er der også rig mulighed for, at shoppe i for eksempel Bruun´s Galleri, der har åbet alle ugens dage.aarhus2København
På fredag d. 14, er der kulturnatten i København, hvor der er mulighed for, at deltage i en masse spændende arrangementer rundt om i hele byen. Jeg var selv med for nogle år tilbage, hvor jeg blandt andet var ude og se DR-byen.
Hvis du som jeg elsker choklade, hvorfor så ikke prøve chokolademeditation? Ja du læste rigtigt chokolademeditation. Det handler om, at nyde sin mad. Ved at nyde sin mad modvirker man blandet andet stress og overspisning. I kan finde sted og tidspunkt for arrangementet lige her.
Har du og dine venner lyst til en hyggelig aften uden alt for mange ting om ørene? Så smut forbi Ofelia Plads mellem 18 og 22, hvor der vil være livemusik, mad og bål.
Ude hos DR er der masser af spændende arrangementer blandet andet kan du få lov at være publikum til Deadline på DR2, besøge Madmagasinets køkken, rundvisning i DRs Koncertsal eller få snigpræmierer på årets Julekalender Den Anden Verden. Der er altså masser af spændende ting at opleve ved DR, I kan se alle arrangementerne lige her. Jeg har kun udvalgt nogle få, af de mange arrangementer der bliver afholdt, men I kan tjekke dem alle ud lige her.aarhus3Odense
Elsker du Harry Potter, så skal du besøger Odense, hvor Harry Potter Festivallen løber af stablen fra fredag den 21. oktober til lørdag den 22. oktober. I Eventyrhaven bliver der afholdt Quidditchturnering, Gråbrødre Plads bliver fydt med sjove butikker og Den Kongelige Balletskole og Odense Symfoniorkester står for dans og musik. Du kan se hele programmet lige her.
På Brandts Torv, kan du opleve en udstilling omkring Disney og se, hvordan de mest berømte karakterer fra Disney blev til. Du kan opleve, hvordan nogle af de første kortfilm blev til og til nutidens film. Læs mere om udstillingen og åbningstiderne her.
Er du mere til sport, så byder Odense for tiende år i træk velkommen til badmintontuneringen Yonex Denmark Open. Det foregår fra tirsdag den 18. oktober til og med den 23. Oktober. Du kan bestille dine biletter lige her.
For at blive i sportens verden, så kan I fra mandag den 13. oktober til og med søndag den 23. oktober i Odense Congress Center opleve JBK Hore Show, som er et internationalt dressur- og springstævne samt en masse andre aktiviteter for børn og voksne.efteraarJeg håber I har fået nogle ideer til, hvad I kan bruge jeres feire på. Bor du et stykke væk fra disse byer og stadig mangler lidt inspiration til ferien, så kommer her mine fem ting, jeg gerne vil nå i ferien.
1. Lave græskarhoveder sammen med familien
2. Gå en lang tur i skoven
3. Bruge hele dagen på, at se film eller serier
4. Spise god middag sammen med min familie
5. Tøse hygge en hel dag med varm kakao
Hvad skal I lave i jeres ferie?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Tanja