Et kig ind hos Ellos showroom

Om at fremstå perfekt på de sociale medier

PicMonkey Collage

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

Noget som tit er oppe at vende i medierne, og noget som folk ofte har meget delte meninger om er, hvordan vi fremstiller os selv på de sociale medier som for eksempel facebook og instagram. Forleden dag læste jeg en artikel om, hvor meget det egentligt påvirker folk og deres humør, når man følger med på de sociale medier. Jeg tror vi alle kan relatere til, at vi gerne vil se godt ud og fremstå på bedst mulig måde på de sociale medier. Vi kan alle smide diverse filtre på vores billeder, så vi enten ser mere brune ud, maden bliver mere lækker, skjule en bums eller få hvidere tænder. Det er nemt at lave om på sine billeder og ja det gør jeg også (hvilket I også kan se på billederne ovenfor). For et stykke tid siden fik jeg en kommentar om, at jeg måtte da have det perfekte liv. Først blev jeg lidt paf over, at høre det og vidste ikke helt hvad jeg skulle svare på det. Jeg sætter stor pris på de ting jeg har i livet og hverdagen og føler mig også utrolig privilegeret i forhold til andre, men ligefrem det perfekte liv, ville jeg da ikke mene. Vi går alle sammen med nogle ting nogle større og værre end andre. Men jeg tror ikke på, at nogle er perfekte, det kan hurtigt komme til, at se sådan ud på de sociale medier, fordi vi mest af alt poster de gode og positive oplevelser, og det synes jeg også man skal gøre, for ville I ikke blive trætte og negative hvis i skulle se en facebook profil eller instagram profil, hvor der kun blev postet negative ting?
”Stop hating yourself for everything you aren´t and start loving yourself for everything you already are”
Min holdning til dette er, at den enkelte burde kunne skælende mellem hvad der er rigtigt og knap så rigtigt, jeg ser instagram og andre sociale medier som en inspirationskilde. Jeg ved da godt, at jeg aldrig får en krop som en Victoria secret model eller kommer til, at rejse verden rundt. Men jeg sætter pris, på det jeg har mulighed for at opleve og ser samtidig andre på de sociale medier som en inspiration. På dårlige dage kan det selvfølgelig irritere en helt vildt, at der popper smukke sandstrande, lækker mad, trænet kvinder og mænd op på instagram. Men for mig og noget jeg også vil give videre til jer er, at se det som en inspiration og husk at alle er ikke perfekte vi har alle noget at slås med og alt hvad vi ser på nettet er ikke 100 procent den virkelige verden.
Hvordan påvirker de sociale medier jer?

En anden måde at få hvidere tænder på er selvfølgelig at få bleget sine tænder professionelt. Hvis du vil vide mere om tandblegning kan du med fordel læse mere her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig ind hos Ellos showroom